Bitcoin (BTC) & Crypto kort neergeslagen door nieuwe COVID19-cases

Bitcoin (BTC) & Crypto kort neergeslagen door nieuwe COVID19-cases

In de afgelopen 48 uur hebben Bitcoin, Ethereum, XRP en alle grote cryptocurrencies een terugval geleden, aangezien gegevens suggereren dat COVID19 zich nog steeds verspreidt.

De verspreiding van het Coronavirus heeft ook de aandelenmarkten beïnvloed.

BTC en de hele cryptomarkt hangen sterk samen met de traditionele financiële markten.

De cryptomarkten kunnen zich nooit loskoppelen van de invloed van COVID19-statistieken.

In de afgelopen 48 uur hebben Bitcoin (BTC) en het hele spectrum van digitale activa een tegenslag geleden op de cryptomarkten, aangezien nieuwe statistieken aangeven dat de wereldwijde COVDI19-infecties blijven toenemen. Op het moment dat dit werd geschreven, bedragen de wereldwijd bevestigde gevallen van het Coronavirus nu 12,2 miljoen.

 

Gisteren vestigden de VS een eendaags record met meer dan 60.000 bevestigde nieuwe gevallen. Bovendien heeft de toename van infecties een impact op de aandelenmarkt op de angst voor nieuwe lockdowns om de verspreiding van de pandemie te beteugelen.

 

Bitcoin, Ethereum, XRP en andere cryptocurrencies lijden aan een terugval

Het controleren van de grafieken, de S&P 500 en het gemiddelde van Dow Jones Industrial werden hard getroffen door het nieuws over nieuwe infecties. Als gevolg hiervan werden Bitcoin, Ethereum, XRP en het hele cryptocurrency-spectrum ook kortstondig door het nieuws op de markten geslagen.

 

Sinds het nieuws brak, werd de reis van Bitcoin boven $ 9.500 stopgezet en daalde de King of Crypto naar het ondersteuningsgebied van $ 9.150 en handelt momenteel op $ 9.133. Bovendien probeert Ethereum $ 250 te breken werd afgebroken door het nieuws en viel naar het ondersteuningsgebied van $ 232. ETH handelt nu op $ 238. crypto staken is genoodzaakt.

 

In het geval van XRP heeft de overmakingsmunt zijn missie moeten beëindigen om de nummer 2-plek van Tether op Coinmarketcap terug te winnen. XRP strijdt om de vertrouwde ondersteuningszone van $ 0,20 te behouden en handelt op $ 0,197.

 

Bitcoin en Crypto zullen nog steeds worden beïnvloed door de wereldwijde verspreiding van COVID19

Het is duidelijk dat Bitcoin en de hele cryptomarkt sterk gecorreleerd zijn met de wereldwijde verspreiding van het Coronavirus en de effecten ervan op de traditionele markten. bitcoin casinos voor makkelijkheid.

 

Daarom is het misschien verstandig om te concluderen dat Bitcoin, Ethereum, XRP en de cryptomarkten nog steeds sterk verbonden zijn met de vooruitgang die is geboekt bij het bestrijden van de verspreiding van het Coronavirus. Als gevolg hiervan, als de aantallen blijven toenemen, zullen alle digitale activa nog steeds worden beïnvloed door de statistieken met betrekking tot COVID19.

 

https://www.youtube.com/embed/RQtvpNYtLfw

 

Er is echter een sprankje hoop omdat er momenteel 145 vaccins tegen COVID19 in ontwikkeling zijn, waarvan er 22 al in proeven bij mensen zijn uitgevoerd. Dit betekent dat de wereld een paar maanden verwijderd kan zijn van een werkend vaccin, en daarmee verlichting voor Bitcoin en alle digitale middelen.

 

 

Share